Ekonomichef till Upsala Plåtslageri AB

Ekonomichef • Uppsala

Detta är drömtjänsten för dig som vill vara med och bygga upp en ny ekonomifunktion från grunden.

Är du en person gillar att axla helhetsansvaret och att arbeta med effektivisering och digitalisering i ett familjärt bolag med stark entreprenörsanda? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Upsala Plåtslageri AB är sedan 2022 en del av TEQT Group, en ledande nordisk specialistgrupp inom takentreprenader och byggnadsplåtslageri.  Gruppen har ett komplett erbjudande bestående av entreprenader inom tätskikt, plåt samt solpanelsinstallationer. Verksamheten omfattar såväl renovering, service som nybyggnation.

Hos Upsala Plåtslageri får du vara med på en spännande resa där du ges utrymme att växa och utvecklas. Du blir en del av ett entreprenöriellt företag i familjär anda där du blir en nyckelperson i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du blir en del av bolagets ledningsgrupp och rollen innefattar både operativt och strategiskt ansvar. Arbetsuppgifterna är breda med fokus på rapportering, analys och uppföljning. Förutom ett starkt redovisningsintresse attraheras du också av att medverka i affärsrelaterade frågor som bidrar till verksamhetens fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bla:

  • Helhetsansvar för ekonomifunktionen.
  • Säkerställa månads-och årsbokslut
  • Ansvar för rapportering till ledning och TEQT Group
  • Budget- och prognosarbete
  • Vara rådgivande i ad hoc –frågor till VD och övriga organisationen avs ekonomiska frågor.
  • Kontinuerligt arbeta med utveckling och processförbättringar

Rollen innefattar även personalansvar för ett par personer och du kommer att rapportera till Fredric som är VD för Upsala Plåtslageri.

 

Vem letar vi efter?

Du har en akademisk examen inom ekonomi och relevant arbetslivserfarenhet bakom dig. Du brinner för ekonomistyrning samtidigt som du känner dig trygg i din redovisning. Du har erfarenhet från budget- och prognosarbete samt rapportering och det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med projektredovisning och succesiv vinstavräkning.

Som person är du proaktiv och lösningsorienterad och ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet. Vidare är du en prestigelös och relationsskapande person med förmågan att kunna möta alla olika människor. Du drivs av att effektivisera och utveckla processer och rutiner samt har ett intresse för system och digitala verktyg. Du har goda kunskaper och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Upsala Plåtslageri med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se alternativt Jennifer Babra på 0732-03 67 76 eller jennifer.babra@mpya.se.

Varmt välkommen med din ansökan!