Ekonomiassistent/Administratör till Upsala Plåtslageri AB

Ekonomiassistent/Administratör • Uppsala

Vi söker en engagerad person med förståelse för ekonomi och administration.

Upsala Plåtslageri AB är sedan 2022 en del av TEQT Group, en ledande nordisk specialistgrupp inom takentreprenader och byggnadsplåtslageri. Gruppen har ett komplett erbjudande bestående av entreprenader inom tätskikt, plåt samt solpanelsinstallationer. Verksamheten omfattar såväl renovering, service som nybyggnation.

Hos Upsala Plåtslageri får du vara med på en spännande resa där du ges utrymme att växa och utvecklas. Du blir en del av ett entreprenöriellt företag i familjär anda där du blir en nyckelperson i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion.

 

Vem letar vi efter?

Du har arbetat med ekonomi eller administration. Meriterande om du arbetat med fakturahantering, ekonomiadministration och Fortnox.

Som person är du proaktiv och lösningsorienterad och ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet. Vidare är du en prestigelös och relationsskapande person med förmågan att kunna möta alla olika människor. Du drivs av att effektivisera och utveckla processer och rutiner samt har ett intresse för system och digitala verktyg. Du har goda kunskaper och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Vid intresse skicka ett mail till fredric.nilholt@upsalaplatslageri.se med CV och några ord om dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!